Dansk design inden for højbede til terrassen, altanen og haven

Dansk design er hot af flere forskellige årsager: 

  • Man støtter danske designere og dermed den danske økonomi.
  • Kvaliteten er som regel langt højere, end på masseproducerede ting fra udlandet.
  • Det er bedre for miljøet at købe lokalt designede og producerede varer.
Find smukke højbede på nettet i dansk design og høj kvalitet

I det følgende kan du læse om et godt eksempel på dansk designede højbede.

Et godt eksempel på lækkert dansk design inden for højbede

Hos AmorDesign, som laver 100% dansk design og produktion, finder du nogle helt fantastiske højbede på ben. Det fede ved AmorDesign er, at de kombinerer funktionalitet og æstetik i nogle flot, simple designs – som passer ind i enhver have og på enhver terrasse eller altan (såfremt de er store nok). 

Hertil fås de både med glas, matteret glas, espalier og helt uden. Dem med glas er rigtigt gode, hvis du har brug for afskærmning for vind, mens dem med espalier er gode, hvis du ønsker at have kravleplanter i dit højbed. Denne fine række kombinationsmuligheder gør, at du kan få lige det højbed, du ønsker dig. 

  • Med glas, matteret glas, espalier eller ingenting.
  • I metal og træ eller ren metal.
  • Med ben eller hjul.

Alle højbedene har indbygget en kapillærkassefunktion, så du ikke behøver at rende og vande dem to gange om dagen hele sommeren. Hertil er de bygget i materialer, som minimerer tiden, du skal bruge på at vedligeholde dem. Sidst – men ikke mindst – er der 5 års garanti på dem alle sammen.

Hvorfor er højbede så populære?

Højbede er blevet populære af flere årsager. For det første fordi de er nemmere at holde end bede på jorden. Du slipper for at hakke kanter, og så skal du heller ikke bukke dig så langt ned, når du skal luge ukrudt i dem. 

Planter er ikke kun smukke at omgive sig med - de kan også spises! Praktisk ikke?
Planter er ikke kun smukke at omgive sig med – de kan også spises! Praktisk ikke?

Med højbede kan du også nøjes med at have græs plantet direkte i jorden, og så have alle urter og blomster i højbede og krukker. Og vupti: så har du en super nem have, som stadig er både hyggelig og flot.

De er også populære, fordi de et rigtigt gode til at indrette med. Mange bruger højbede til at inddele deres have eller terrasse i flere små ”rum”, hvilket kan være med til at højne hyggen. Fx kan du lave et lille skærmet hjørne med et cafésæt, eller du kan lave en minilabyrint af urtebede og blomster, som giver haven et eventyrligt touch.

Sidst, men ikke mindst, har højbede på ben den smarte egenskab, at de er flytbare. Det betyder, at du kan redesigne havens eller terrassens rum fra år til år uden de helt store anstrengelser. 

Forvandler den store altan til en hyggelig oase

Har du en rummelig altan, kan du bruge højbede på ben til at skabe en hyggelig oase, hvor du, trods det at ud bor i lejlighed, kan få urter, tomater, agurker, blomster og hvad du ellers har lyst til. 

Vælger du at købe dansk design, når du skal have nye højbede, kan du få nogle rigtigt lækre højbede i høj kvalitet, som holder i mange år. Uanset om du stiller dem på græsset, terrassen eller altanen. 

Dansk design inden for højbede til terrassen, altanen og haven

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *