Leder du efter informationer om dit stjernetegn? Astrologerne er de mennesker, der kender bedst til vores alles sammen stjernetegn – og selvom astrologi er noget som man mest tror på, så er der også en god portion videnskab indtræffende i stjernekiggeriet.

Hvis du er født imellem den 23. august og den 22. september, så er dit stjernetegn jomfru (latin: Virgo).

Stjernetegn: Jomfruen

Din kvalitet som jomfruen er kaldet bevægelig, og du har hele tre farver: Grå, beige og gul. Derudover får alle stjernetegn tildelt ét af de fire elementer, jord, vand, ild eller luft. Du besidder jordelementet, og din styrende planet er Merkur – den mindste af planeterne i vores solsystem, og så er det også den der er tættest på solen.

Jomfruens styrker og svagheder

Ligesom alle andre mennesker, så har også du både styrker og svagheder – og selvom at du nok holder mest af dine styrker, så er svaghederne som du besidder især vigtige at kende til, i forhold til at takle dem. Starter vi fra en ende af, så er dine styrker, venlighed, tålmodighed, kreativitet, pligtopfyldelse og empati. Går vi derimod videre til det modsatte, så er dine svagheder, kritik, fordømmelse, generthed og bekymring. Du kan også være meget perfektionistisk.

Jomfruens dos and don’ts

Du elsker familie-tid, sundhed, naturen og dens dyr, samt sjov og ballade – men med det gode kommer det dårlige også. Du hader eksempelvis at spørge andre mennesker om hjælp, men endnu værre er det, når du bliver uenig med nogen. Derudover bryder du dig heller ikke om uordentlighed.

Lidt om jomfruen

Du elsker efteråret, samt de hyggelige familie-stunder der følger med – dog kan en stille aften alene med en god film eller bog også gøre godt en gang imellem, så lidt alene-tid har også ret. Du er kendt for at være rolig og afbalanceret som person, ligesom du også er fornuftig, specielt når det kommer til at have styr på fremtiden. Du er lidt perfektionistisk, så dit hjem er altid ordentligt og pænt, og så er dit liv generelt struktureret.

Du er godhjertet og kærlig, og så elsker du dyr – men med godhjertethed indtræffer der sommetider en anden lille svaghed, som stjernetegnet jomfruen besidder: Du kan have svært ved at sige fra.

Da du netop er perfektionistisk anlagt, er du derfor også tit den mest pligtopfyldende på din arbejdsplads. Dit arbejde bliver udført ordentligt, og du sjusker sjældent med noget som helst. Du løber aldrig nogle risikoer, og det hjælper dig altså med dine arbejdsopgaver, da du dermed sørger for, at det bliver gjort til perfektion – det passer også godt med, at du elsker succes, for når du en sjælden gang imellem fejler, så tager det hårdt på dig.

Dette gør sig også gældende, når det kommer til dine forhold, da også dét helst skal være en succes – og helst hele vejen igennem. Fejler forholdet, så tager du det meget på dine egne skuldre, og det kan altså gøre ondt på dig i lang tid efter et brud, specielt fordi du er så kærlig og loyal.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *